carte de vizita

Suntem o companie importantă în domeniul tehnologiei pentru managementul afacerilor, 100% românească, ceea ce ne oferă avantajul de a cunoaște în detaliu nevoile și problemele existente în mediul antreprenorial din România.

Produsul SoftManager CRM+ a apărut din dorința de a ajuta antreprenorii să gestioneze eficient și rapid procesele, să crească profitabilitatea și să rămână conectați la cerințele clienților lor. SoftManager sprijină dezvoltarea afacerilor, de la mici întreprinzători și până la cei care au cunoscut deja succesul.

SoftManager CRM+ este o soluție software ușor de utilizat și de adaptat pe specificul fiecărei afaceri. Toate companiile care folosesc soluția noastră beneficiază de aceeaşi calitate a serviciilor şi de tehnologie digitală inovativă cu ajutorul căreia au reușit scăderea costurilor, creşterea vânzărilor şi îmbunătăţirea marjei de profit.

Sprijinim partenerii noștri pe termen lung oferind opțiuni multiple, asistență și inovare. Suntem convinși că fiecare afacere este unică și merită o atenție deosebită. Ideile clienților noștri au contribuit la dezvoltarea unei aplicații CRM perfomante și extrem de utile.

Lucrăm în permanentă la dezvoltarea produsului nostru pentru a livra beneficii reale și imediate clienților noștri și vă consiliem cu profesionalism încă de la începutul colaborării.

Echipa noastră este formată din programatori experimentați cu foarte bune abilități de comunicare, care vă vor ajuta să puneți în practică viziunea voastră!

Ne dorim să fim un partener de încredere, adaptat realității și flexibil în raport cu cerințele clienților, astfel încât aceștia să obțină maximum de satisfacție din colaborea cu SoftManager CRM+

Echipa SoftManager

mereu alături de tine!

Florin
Florin
Director Tehnic
"SoftManager CRM+ este postat în cloud și beneficiază zilnic de activități de backup și mentenanță gratuite."
Arthur
Arthur
Director General
"SoftManager CRM+ este mai mult decât un software, este o strategie de business."
Alina
Alina
Manager Dezvoltare Produs
"SoftManager CRM+ este un produs care aduce beneficii reale afacerii tale."
Mihaela
Mihaela
Programator senior
"SoftManager CRM+ este un produs dezvoltat în ultimii 10 ani ținand cont de nevoile clienților noștri."
Ionut
Ionuț
Programator
"SoftManager CRM+ ne face să fim mândri în fiecare zi de munca noastră."
Bianca
Bianca
Programator
"Departamentul Suport este alături de clienții SoftManager CRM+ în fiecare zi."
Laurentiu
Laurențiu
Manager Clienți
"SoftManager CRM+ poate deveni cel mai important angajat din compania ta."
Inia
Inia
Economist
"Integrarea cu SAGA îți ușurează muncă și diminuează costurile."
Aurel
Aurel
Director vânzări
"SoftManager CRM+ este o solutie ideală pentru a face un management ca la carte."
Denisa
Denisa
Programator
"SoftManager CRM+, o echipă tânără, energică și creativă."
Adriana
Adriana
Analist Software
"SoftManager CRM+, soluția potrivită în era digitalizării."
Suntem în continuă căutare de colegi noi. Dacă vrei să faci parte din echipa noastra, te rugăm să trimiți un email la adresa contact@softmanager.ro.
Noi considerăm că, înainte de orice, oamenii cu care lucrezi reprezintă cea mai importantă componentă în dezvoltarea companiei tale. Suntem deschiși să cunoaștem persoane care se aliniază cu aceste crezuri.

Clienți

Suntem mândri să lucrăm cu unele dintre cele mai apreciate și profitabile companii din România. Avem satisfacția că putem să contribuim la succesul lor.

Arobs Transilvania MDE Group Firme pe harta Coral Dr. Yang American Technologies, Inc. Vectra ScaleIT AutoBrand Panagroteh Dicor MagaziaLuCostica TopZone Dialust Ascorp GlobalMedicalSolution AMBliliac Prefab Cango Cravcitech AmasElectric ArtePromo jevi Darmaplant Tehnoserv Elsara Cronoscar ExpertCleaning Globalprint Simplex AboNet Proconfort