carte de vizita

Suntem o companie importantă în domeniul tehnologiei pentru managementul afacerilor, 100% românească, ceea ce ne oferă avantajul de a cunoaște în detaliu nevoile și problemele existente în mediul antreprenorial din România.

Produsul SoftManager CRM+ a apărut din dorința de a ajuta antreprenorii să gestioneze eficient și rapid procesele, să crească profitabilitatea și să rămână conectați la cerințele clienților lor. SoftManager sprijină dezvoltarea afacerilor, de la mici întreprinzători și până la cei care au cunoscut deja succesul.

SoftManager CRM+ este o soluție software ușor de utilizat și de adaptat pe specificul fiecărei afaceri. Toate companiile care folosesc soluția noastră beneficiază de aceeaşi calitate a serviciilor şi de tehnologie digitală inovativă cu ajutorul căreia au reușit scăderea costurilor, creşterea vânzărilor şi îmbunătăţirea marjei de profit.

Sprijinim partenerii noștri pe termen lung oferind opțiuni multiple, asistență și inovare. Suntem convinși că fiecare afacere este unică și merită o atenție deosebită. Ideile clienților noștri au contribuit la dezvoltarea unei aplicații CRM perfomante și extrem de utile.

Lucrăm în permanentă la dezvoltarea produsului nostru pentru a livra beneficii reale și imediate clienților noștri și vă consiliem cu profesionalism încă de la începutul colaborării.

Echipa noastră este formată din programatori experimentați cu foarte bune abilități de comunicare, care vă vor ajuta să puneți în practică viziunea voastră!

Ne dorim să fim un partener de încredere, adaptat realității și flexibil în raport cu cerințele clienților, astfel încât aceștia să obțină maximum de satisfacție din colaborea cu SoftManager CRM+

Un aspect esențial al anului 2023 a fost inovația și adaptabilitatea. În fața provocărilor din industrie, am dezvoltat soluții tehnologice avansate, menite să îmbunătățească eficiența și să ofere soluții personalizate clienților noștri. Am îmbunătățit și extins gama de produse, oferind o gamă largă de instrumente și servicii inovatoare, adaptate nevoilor în continuă schimbare ale pieței.

Am fost deosebit de mândri să fim martorii impactului pozitiv pe care l-am avut în organizațiile noastre partenere. Am contribuit la creșterea eficienței operaționale, la optimizarea fluxurilor de lucru și la crearea de valoare în cadrul acestora. De asemenea, am investit în cercetare și dezvoltare, continuând să inovăm și să anticipăm nevoile viitoare ale industriei.

Pentru a consolida succesul nostru, am pus un accent deosebit pe colaborarea și parteneriatul strategic. Am întărit relațiile cu clienții noștri și am dezvoltat parteneriate durabile cu alte companii cheie din industrie. Împreună, am fost capabili să generăm sinergii și să oferim soluții complete și integrate pentru provocările complexe cu care se confruntă organizațiile.

Anul 2023 a fost un an remarcabil pentru SoftManager. Am demonstrat că suntem un lider în domeniul tehnologiei, inovând și oferind soluții de înaltă calitate. Suntem recunoscători pentru susținerea și încrederea pe care ne-ați acordat-o, și suntem extrem de entuziasmați pentru ceea ce ne rezervă viitorul.

Vă invitam să vizionați filmulețul nostru cu bilanțul SoftManager 2023 pentru a afla mai multe despre realizările noastre și pentru a vedea cât de departe am ajuns împreună.

Echipa SoftManager

mereu alături de tine!

Arthur
Arthur
Director General
"SoftManager CRM+ este mai mult decât un software, este o strategie de business."
Alina
Alina
Manager Dezvoltare Produs
"SoftManager CRM+ este un produs care aduce beneficii reale afacerii tale."
Mihaela
Mihaela
Programator senior
"SoftManager CRM+ este un produs dezvoltat în ultimii 10 ani ținand cont de nevoile clienților noștri."
Ionut
Ionuț
Programator
"SoftManager CRM+ ne face să fim mândri în fiecare zi de munca noastră."
Inia
Inia
Economist
"Integrarea cu SAGA îți ușurează munca și diminuează costurile."
Aurel
Aurel
Director vânzări
"SoftManager CRM+ este o solutie ideală pentru a face un management ca la carte."
Denisa
Denisa
Programator
"SoftManager CRM+, o echipă tânără, energică și creativă."
Daniela
Daniela
Programator
"SoftManager CRM+, soluția potrivită în era digitalizării."
Ancuta
Ancuța
Programator
"SoftManager CRM+, oferă funcții inovative de gestionare a timpului si de raportare, prin intermediul programării avansate."
Vlad
Vlad
Analist SoftWare
"SoftManager CRM+, mai mult decat un software, o strategie de business."
Laurentiu
Laurențiu
Manager Clienți
"SoftManager CRM+ poate deveni cel mai important angajat din compania ta."
Suntem în continuă căutare de colegi noi. Dacă vrei să faci parte din echipa noastra, te rugăm să trimiți un email la adresa contact@softmanager.ro.
Noi considerăm că, înainte de orice, oamenii cu care lucrezi reprezintă cea mai importantă componentă în dezvoltarea companiei tale. Suntem deschiși să cunoaștem persoane care se aliniază cu aceste crezuri.

Clienți

Suntem mândri să lucrăm cu unele dintre cele mai apreciate și profitabile companii din România. Avem satisfacția că putem să contribuim la succesul lor.

Arobs Transilvania BlachoTrapez MDE Group Agrinvest LUXURY Mariad ScaleIT Panagroteh Dicor MagaziaLuCostica TopZone Dialust Ihair Extramall Adline Delta_Oil HTP Cravcitech Tente ArtePromo jevi Darmaplant Tehnoserv Aurora Cronoscar Globalprint Flexon Gbt_Impex Grain_Bags Hek_Industries IKOSAR Lico_Solutions VIVO_CLIMA Intersofex MECANICA_CEAHLAU Prosolar Alwo Cidev HELIOSOLY Arobs Moldova Arobs Indonesia DicorAgro Eko Events UCMS Roagro Agroteam