1

Parteneriat de referințe

Reprezintă vânzători care încheie un parteneriat cu SoftManager SRL al cărui scop principal este de a genera noi lead-uri și referințe de clienți pentru platforma SoftManager CRM. Este simplu să fii un partener de referințe pentru SoftManager CRM: tot ce trebuie să faci este să ne trimiți lead-uri. Dacă se concretizează în vânzări atunci primești 15% din valoarea vânzărilor. Nu ai alte responsabilități în cadrul procesului de vânzare sau de suport continuu.

2

Parteneriat de vânzări

Această formă de parteneriat oferă posibilitatea de a efectua vânzări chiar și atunci când nu dețineți noțiunile in-house despre aplicația noastră. Este simplu să deveniți partner de vânzări: trebuie doar să mențineți relațiile cu clienții. Pentru orice vânzare încheiată primiți un procent de 20% din valoarea acesteia.

3

Parteneriat OEM

Prin intermediul programului de Parteneriat OEM ai acum ocazia ca tu să fii în control. Poți seta prețurile și termenii pentru produsele tale în timp ce SoftManager CRM te va ajuta să dai mai multă putere serviciilor tale. Aplicațiile CRM devin din ce în ce mai mult aplicații cheie pentru furnizorii OEM deoarece aceștia își doresc să integreze informațiile despre clienți în soluțiile pe care le oferă.

Î: Pot accesa mai multe detalii despre produs?

R: Pentru a află mai multe detalii va recomandăm să consultați secțiunea tutoriale din cadru site-ului nostru sau să va planificați o sesiune de training pe skype cu unul dintre specialiștii SoftManager CRM.

ÎI: Ce trebuie să fac pentru a-mi menține statutul de partener?

R: Trebuie să efectuați un număr minim de 10 vânzări pe an ca și Partener de vânzare sau 40 ca și Partener de referințe. De asemenea partnerii de vânzare trebuie să dețină un website unde să promoveze informații introductive despre SoftManager CRM și să utilizeze back link-uri către site-ul softmanager.ro.

Î: De ce ar trebui să mă înregistrez ca și partener de vânzare în cadrul unui programului de Parteneri SoftManager CRM?

R: Înregistrându-va în cadrul programului Partener SoftManager CRM veți beneficia de aceeași marjă de vânzări dar veți primi mai mult suport și asistență în cadrul procesului de vânzare.

Î: Unde pot găsi mai multe detalii despre politică de preț pentru utilizatori?

R: Consultați secțiunea Prețuri din cadrul site-ului softmanager.ro.

Câteva caracteristici importante ale unui program de parteneri de referințe de succes ar fi:

  • O afacere stabilă
  • Obținerea familiaritatii cu produsele și serviciile SoftManager CRM
  • Disponibilitatea unor resurse dedicate de vânzări și consultanță
  • Capacitatea de a stabili și menține o rețea de clienți care să genereze un flow de lead-uri constant
  • Referințe din partea clienților.
Obține un cont GRATUIT acum ⟫